Australian Labradoodles
logo authorized use: Down Under Labradoodles, USA

Van de Annahoeve

Welkom bij de Annahoeve, sinds 2006 fokker van Australian Labradoodles


de Annahoeve

Carolien van Beek

al.annahoeve@gmail.com   
KvK nr. 14132664

privacybeleid

laatste update;
26-11-2022
Utah; onze aller aller eerste doodle uit 2004

Nieuws;             Soof is bevallen van haar nest van Heppie (van House of Austr. Labradoodles) 4 meisjes in bruin en bruin/wit. Alle pups besproken
Moos is bevallen van haar nest van Pepper van Albertina Labradoodles, net als haar dochter Saar. 4 jongens en 1 meisje in blond. Alle pups zijn besproken.
Jolie is gedekt door onze eigen kleine Guus. Het zal een nest in mini worden met alle kleuren van de regenboog. Deze pups zijn al besproken
Bella is gedekt via KI met sperma van Gambler uit de diepvries, voor een nest in kleine medium, blond. Het zal even spannend zijn of dat lukt. Mocht het lukken, dan zijn deze pups ook al besproken.
 
Na deze nesten is het wachten op de loopsheden van de volgende teefjes. We verwachten Coco, Lena en Luna in de eerste 2 maanden van 2023 loops.  Het is nog even afwachten welke papa's er bij gaan horen.

Alles blijft afhankelijk van de natuur en ik kan altijd besluiten om een teefje over te slaan, wanneer het hier te druk zou gaan worden. Ook kan ik besluiten een andere reu te nemen.
 
De wachtlijst voor een pup is gesloten!


Daar zijn ze dan! de 4 meisjes van Soof en Heppie
4 jongens en 1 meisje voor Moos en Pepper