Australian Labradoodles
logo authorized use: Down Under Labradoodles, USA

Van de Annahoeve

Welkom bij de Annahoeve, fokker van Australian Labradoodles.


de Annahoeve

Carolien van Beek

al.annahoeve@gmail.com
KvK nr. 14132664

 

Nieuws

 
Pip is gedekt door onze eigen Funs. Ze is drachtig!!! Pip zal dus eind september puppy's gaan krijgen die allemaal blond zullen zijn. (alle pups zijn al vergeven)
 
Femke is gedekt door Mazzel. Half september zullen we weten of er een nestje bruine pups wordt geboren half oktober (alle pups zijn al vergeven)
 
Shenna is gedekt door Funs. Eind september zullen we een echo laten maken om te zien of de dekking is geslaagd. Dus hopelijk allemaal blonde pups eind oktober (deze pups zijn allemaal al vergeven)
 
Viva is gedekt door Mazzel.....het plan is gewijzigd en dus geen Jayce, maar Mazzel, die dat geen probleem vond...dat betekent een nestje met alleen bruine pups, geen parti eind oktober/begin november (alle pups zijn vergeven)
 
In de winter van 2017 verwachten we Evi nog loops. Dan even pauze en zal het verder gaan in 2018. Lucky slaan we over, omdat ze loops is geworden tijdens de vakantie van haar baasjes. (zoals het nu uitziet, zijn alle nestjes al vergeven) In 2018 verwachten we dat Bo, Bertha, Lucky, Kiki, Josje, Jolie en Senna nog pups gaan krijgen.

Alles blijft afhankelijk van de natuur en ik kan altijd besluiten om een teefje over te slaan, wanneer het hier te druk zou gaan worden. Ook kan ik besluiten een andere reu te nemen.
 
De wachtlijst voor een pup is gesloten.

laatste update;
 03-09-2017

jong geleerd, is oud gedaan.....
Bertha; 3 jaar, Zara; bijna 11 jaar, Baerke; bijna 4 mnd
verjaardagsfeest nest Bibi x Mazzel
Helaas waren maar 3 zonen van Bibi aanwezig,
maar dat mocht de pret niet drukken
en weer een feestje;
de pups van Lucky (vooraan zwart) en Moos (helemaal links)
Lekker rennen door de tuin en daarna nog naar het bos